Machefi napisał(a):Inne dowody mi nie potrzebne skro u ciebie jest inaczej niż u mnie, to wiadomym jest, że nie jest to norma, bo wówczas musiałoby być podobnie wszędzieTo co to znaczy "norma" w takim razie? Być może Twoja sytuacja jest wyjątkowo, a być może moja. Danych procentowych nie mamy.
Cytat:Żaden dowód, przecież nie wiesz. Gdybyś wiedział, że są zatrudnieni na różne rodzaje to byłby dowód.Wiem że są.
Cytat:Dowód na łamanie prawa przez pracodawcę.Weź się odpierdol...
Cytat:Dyć prawdę rzekłeś, chociaż raz. Tylko zastanawiam się po co ostatnio w ogłoszeniu o pracę do paczkowania towaru pracodawca wymagał matury.Wynikało to z faktu, że podaż była wysoka, więc każdy sposób odfiltrowania był dobry.
Cytat:Są uniwersalneAmiiiiiińńńńń.
Cytat:Właśnie Zefciu (jeśli sobie tego nie zmyślił) przyznał, że jest pracownikiem i umowa zlecenie jest nieadekwatna do zapisów kodeksu pracy. Krótko mówiąc łamie prawo. Tak więc Zefciu słusznie się obawia, że skuteczne dążenie do przestrzegania prawa spowodowałoby, że nie mógłby takiej umowy podpisać.Weź się odpierdol. Albo mi udowodnij, że łamię prawo. Ja do żadnego łamania prawa się nie przyznałem.