Machefi napisał(a):Jasne od 20 lat trafiam na same wyjątkowe sytuacje.:roll: Pracowałem w różnych miejscach, na podstawie jednego przypadku to bym Ci głowy nie zawracał.Równie dobrze ktoś kto ma inne doświadczenie mógłby powiedzieć to samo.
Cytat:No co ty powiesz. To jednak udało się znaleść związek pomiędzy wykształceniem a wykonywaną pracą, późno ale w końcu odkryłeś.:*Luźny związek występujący może przy pracy wymagającej niskich kwalifikacji.
Cytat:Teistyczne zaklęcia na mnie nie dzialają, wymyśl coś innego, np. zacznij gadać z sensem jak poważny człowiek, a nie kilkunastoletni smarkacz.Jaki jest cel wtrącania takich tekstów przez Ciebie?
Cytat:Prawda w oczy kole, to Zefciu się nagle wulgarny zrobił.Nic nie kole. Po prostu wkurza mnie, jak ktoś wszędzie widzi złodziejstwo i łamanie prawa.
Cytat:Już dawno to zrobiłem, tylko żeś biedaku nie zauważył.Gdybyś naprawdę to zrobił, to byś teraz wskazał, gdzie. Ale nie potrafisz.
Cytat:Mówiłem przeczytaj sobie kodeks pracy. Nieznajomość prawa nie zwalnia cię z winy. Nie ja to wymyśliłem, mi nie musisz wierzyć, spytaj się ŚSz.Nie mówię, że Ty wymyśliłeś kodeks. Mówię, że Ty wymyśliłeś iż ja łamię prawo nawet nie wiedząc jak pracuję.