zefciu napisał(a):Równie dobrze ktoś kto ma inne doświadczenie mógłby powiedzieć to samo.Jakby powiedział to samo przy innych doświadczeniach, to przyznałby mi rację, czyż nie?

Cytat:Jaki jest cel wtrącania takich tekstów przez Ciebie?Domyśl się. Przyjemność rozmawiania ze smarkaczem jest żadna, a tak się zachowujesz.
Cytat:Po prostu wkurza mnie, jak ktoś wszędzie widzi złodziejstwo i łamanie prawa.Po pierwsze nie wszędzie. Po drugie nie zawsze. Po trzecie kilka słów zdradziło, że umowa jaką zawarłeś w rzeczywistości opisuje stosunek pracy i powinna być zawarta w innej formule. Tak stanowi prawo, naprawdę to nie mój pomysł, nic na to nie poradzę.
Pamiętasz jak napisałem:
Cytat:Nic nie uważam, poza tym, że jesteś krętacz, albo podatkowy, albo forumowy, wybierz która opcja lepiej cię opisuje.Cały czas to potwierdzasz.
Cytat:Nie mówię, że Ty wymyśliłeś kodeks. Mówię, że Ty wymyśliłeś iż ja łamię prawo nawet nie wiedząc jak pracuję.Podałem Ci (i nie tylko ja) konkretne zapisy z kodeksu pracy. Kilkukrotnie, ale Zefciu będzie z uporem twierdził, że niczego takiego nie było. Z tych zapisów stoi jasno, że stosunek pracy nie wynika z tego jak nazwiemy umowę ale wynika z charakteru tej pracy. O charakterze pracy napisałeś co nie co. Zakładając że nie zmyślasz określiłeś ją jako stosunek pracy nawet o tym nie wiedząc, mi te parę zdań wystarczyło, naprawdę nie potrzebuję więcej szczegółów. Jeśli zaś fantazjowałeś, to patrz mój pierwotny cytat.
Ponieważ dla ciebie wskazanie zapisu z kodeksu nie jest dowodem, więc twierdzisz, że nie potrafię udowodnić. Ciekawe zatem co byś uznał za dowód.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.