GoodBoy napisał(a):Tu nie ma skarbie czego negocjować, kiedy mi próbujesz do negocjacji wcisnąć "propozycję nie do odrzucenia", która uderza w moje przekonania. Ty chcesz mi narzucić ułomność i zrobić to jako punkt wyjścia do "negocjacji".W takim razie najwyższy czas zmienić przekonania na bardziej przyziemne.
GoodBoy napisał(a):Tu nie ma żadnych negocjacji. Sam sobie je wymyśliłeś. LGBT prowadzi walkę o emancypację, a nie żadne negocjacje. Wszędzie na świecie drobne kroki uzyskiwania coraz większych praw zmierzają do pełnej równości w prawie. To jest fundament emancypacji naszego środowiska. Nigdzie na świecie nie ma inaczej i w Polsce też nie będzie. Zapomnij.Napisałeś tak fajną parodię manifestu jakiegoś typowego, marksistowskiego "ruchu wyzwolenia X" ze środka zimnej wojny, że gdyby nie fakt, że to bierzesz na poważnie, to bym się nawet uśmiał.
Walka, nie negocjacje?
http://www.troll.me/images/xzibit-yo-daw...please.jpg
Gdzie karabiny? Gdzie ta walka? Znaczy "przeciwnicy" mają zacząć do was strzelać?
GoodBoy napisał(a):Homo się rozmnażają i nigdzie nie jest powiedziane, że muszą to robić ze sobą.Takim samym tokiem myślenia, homo mają prawo do małżeństwa, i nie jest powiedziane że muszą to robić ze sobą.
GoodBoy napisał(a):Mamy mieć identyko prawa jako związki bezdzietne i identyko prawa, gdy dziecko się pojawi, z dobrem również dla dziecka.No właśnie, jaki ułamek związków hetero jest bezdzietny i bezpłodny, i jak to się porównuje do związków homo?
GoodBoy napisał(a):Dziecku zwisa, czy jego rodzice są też rodzicami biologicznymi.Skoro tak zwisa, to po co tyle kombinacji z ujawnianiem rodziców biologicznych dla adoptowanych dzieci?
GoodBoy napisał(a):Poszerzę wypowiedzi, która już padła dla lumberjacka. Jestem calkowicie apolityczny.Ale ja już napisałem że mi możesz i sto razy napisać że jesteś apolityczny, a ja w to nie uwierzę bardziej niż za pierwszym razem. Niestety ale "jestem apolityczny" to nie jest bardzo przekonywujący argument.
GoodBoy napisał(a):LGBT się uśmiechają bardziej do partii lewicowych tylko dlatego, że te oferują im wsparcie, a nie dlatego, że mielibyśmy połykać jak bocian żabę cały program danych partii.Tylko że dziwnym trafem właśnie tak połykacie wszystko co lewicowe.
GoodBoy napisał(a):Popieram Ruch Palikota głównie dlatego, że wspiera LGBT i jest w tym najbardziej szczery ze wszystkich. Polityką się niespecjalnie interesuję. Wisi mi, czy to będzie Wacek, czy Placek, ma walczyć o nasze prawa.
A tych kolesi też popierasz?
http://www.vice.com/read/meet-russias-ga...nazi-world
Nations do not survive by setting examples for others. Nations survive by making examples of others.