jeahwe napisał(a):zresztą proszę zobaczyć jak wygląda argumentacja przedstawicieli obydwu stron w dyskusji. przecież to, co prezentuje ten chłopak po lewej stronie ekranu jest śmiechu warte. "dwa obrazki".Krzysio Bosak vel "wary obciągary" kłamie, ponieważ Francja nie zlikwidowała pojęć "ojciec" i "matka", tylko wprowadziła nowe pojęcie "rodzica" dla rodzin homoseksualnych. We Francji każda rodzina ma tzw. książeczki rodzinne. Tych książeczek jest wiele. Zmiana jaka nastąpiła, polega wyłącznie na wprowadzeniu kolejnej książeczki wyłącznie dla par homo. Trudno oczekiwać, żeby rodziny homo wpisywały się w polach ojciec i matka... Pojęcia ojciec i matka nie znikają z prawa cywilnego wobec heteroseksualistów. Natomiast ten chłopak po lewej dobrze gada, ale mógł użyć kilku innych argumentów, które rozłożyłyby Krzysia na łopatki, co akurat wobec niego jest banalnie proste.
CreatedMind napisał(a):Jakby mnie się bardzo chciało i zacząłbym szukać to na większości parad czy manifestacji pewnie znajdę jakieś transparenty z błędami.Zaskocz nas. Błyśnij przykładami.
CreatedMind napisał(a):To co prezentują nasz różowe homo-propagatory to po po prostu kolejna manipulacja mająca na celu pokazanie akurat tego środowiska którego nienawidzą w nie fortunnym świetle. Zwyczajna kolejna mało zgrabna próba ośmieszenia narodowców.Ależ ja nigdzie nie ukrywam, że chcę ich ośmieszyć. Frajerów trzeba ośmieszać. Nie odbieram nikomu prawa do bycia prostakiem. Tu mamy jednak do czynienia z sytuacją, kiedy prostaki-narodowcy próbują atakować pokojową manifestację. Wówczas muszą się liczyć z ośmieszeniem, zwłaszcza, co pokazały przykłady fot z tegorocznej Parady, oni sami się ośmieszają bez niczyjej pomocy.
CreatedMind napisał(a):Na szczęście oni tylko bardziej się sami ośmieszają takim agresywnym przypierdalaniem się przynajmniej do ortografii i twierdzenie np. ze patriota musi być kimś który potrafi poprawnie pisać...Nie tylko błędy językowe. Homofobiczne łby trzymające transparent z napisem "chcemy męSZczyzn" brzmi co najmniej dziwnie. Oni mają problemy nie tylko z językiem, ale także z myśleniem.
To jest niesłychanie śmiesznie bo znam ludzi którzy bardzo szybko rozstali się ze szkołą a są lepszymi patriotami niż miliard nonkonformistów razem wziętych.