GoodBoy napisał(a):Zaskocz nas. Błyśnij przykładami.
Umiesz czytać ? To masz tam napisane ze nie mam zamiaru się z tym pierdolić.
Nie jestem GB który jest pewnie zdolny spędzić godzinę na robieniu bazy zdjęć mającej na celu ośmieszenie narodowców.
Ale jak chcesz się przekonać ze nie tylko narodowcy mają problem z ortografią to polecam zajrzeć do jakiejkolwiek gazety albo szkoły i się zapytać nauczycielki od Polskiego czy tylko narodowcy stawiają byki.
W tamtym roku na lekcji Francuskiego musiałem przygotować prace polegającą na odnajdywaniu błędów ortograficznych w gazetach i książkach.
Skończyłem prace używając samych gazet (i to nie tylko prawicowych :roll
i w ciągu jednego dnia znalazłem 20 błędów w nich.Skoro w Belgii dziennikarze walą takie byki to nie bez powodu gdybam ze polskie gazety na pewno również nie są niezawodne z tego punktu widzenia.
GB napisał(a):Ależ ja nigdzie nie ukrywam, że chcę ich ośmieszyć. Frajerów trzeba ośmieszać.
Z tym pojęciem się nie dogadamy bo dla mnie jesteś już ewolucją frajera czyli cwelem.
Siedzi przed komputerem taka ciota jebana w dupę i sobie pozwala na plucie na innych tym samym domagając się tolerancji :lol2::lol2::lol2:
Paradoks ?
Nie wiem ale i ja sobie pozwolę na mile słowa skoro ten skurwiel sobie na to pozwala.
GB napisał(a):Tu mamy jednak do czynienia z sytuacją, kiedy prostaki-narodowcy próbują atakować pokojową manifestację. Wówczas muszą się liczyć z ośmieszeniem, zwłaszcza, co pokazały przykłady fot z tegorocznej Parady, oni sami się ośmieszają bez niczyjej pomocy.Przyszli wyrazić kontr-opinie i chłopaki na pewno mieli ważniejsze sprawy na głowie wynikające z wkurwienia paradą dewiantów seksualnych niż poprawianie tych błędów które w niczym nie przeszkadzają w zrozumieniu treści ich wiadomości.
Przynajmniej debile z 21 wieku mają się do czego przypierdolić podczas kiedy ci co rozumieją przekaz i tak go rozumieją nawet z błędem ortograficznym...
GB napisał(a):Nie tylko błędy językowe. Homofobiczne łby trzymające transparent z napisem "chcemy męSZczyzn" brzmi co najmniej dziwnie. Oni mają problemy nie tylko z językiem, ale także z myśleniem.Z twojej perspektywy może i tak to wygląda ale z mojej to ty masz poważne problemy z myślenie.
A mężczyzną nie jesteś, jesteś ciotą. Wiem ze to dla ciebie nie do zaakceptowania ale taka jest prawda

GB napisał(a):To akurat święta prawda. Panów narodowców patriotyzmu uczyła ulica. Efekty widać jakie są...A nasi przodkowie ?
Chodzili wszyscy do szkół i potrafili poprawnie pisać ?
Twierdzenie ze wojownicy oddający życie za Polskę nie byli patriotami bo nie potrafili pisać jest tak absurdalne i pojebane ze nawet nie wiem po co się do tego odnoszę...
:wall::wall::wall::wall::wall::wall:
Created, proszę, pohamuj się. Anonimowe wyzywanie kogoś od cweli, ciot i... tak dalej naprawdę nie jest w porządku.
R.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz