zefciu napisał(a):Nie spełniłem. A tu już kłamiesz. Prosiłem, abyś wskazał, gdzie mniej więcej szukać tego mitycznego pytania, na które rzekomo nie odpowiedziałem.Czyli nie rozważałeś, bo ja cię prosiłem o poszukanie i odpowiedzenie. Odszukanie jest tu warunkiem ważnym bo widzę że do dyskusji ani trochę się nie przykładasz, czytasz trzy po trzy ignorujesz prośby, a potem mamy takie kwiatki jak poniżej.
Cytat:Napisałeś, że jestem mataczem podatkowym.Pół prawdy, to kłamstwo. Znów kłania się nie czytanie wątku i dodatkowo dopowiadanie sobie rzeczy, które nie padły.
Machefi napisał(a):Nic nie uważam, poza tym, że jesteś krętacz, albo podatkowy, albo forumowy, wybierz która opcja lepiej cię opisuje.Ile razy mam jeszcze powtórzyć abyś zapamiętał?
Widzisz tu gdzieś kategoryczne stwierdzenie, że jesteś krętaczem podatkowym? Widzisz gdzieś domaganie się aby wsadzić cię do pierdla?
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.