Machefi napisał(a):Czyli nie rozważałeś, bo ja cię prosiłem o poszukanie i odpowiedzenie. Odszukanie jest tu warunkiem ważnym bo widzę że do dyskusji ani trochę się nie przykładasz, czytasz trzy po trzy ignorujesz prośby, a potem mamy takie kwiatki jak poniżej.Szukałem. Znalazłem pytanie "co Cię niepokoi", na które odpowiedziałem. Innego nie widzę.
Cytat:Pół prawdy, to kłamstwo. Znów kłania się nie czytanie wątku i dodatkowo dopowiadanie sobie rzeczy, które nie padły.Aha - czyli jestem mataczem podatkowym, ale ukarać mnie należy inaczej niż więzieniem. Więc jak?
Cytat:Widzisz tu gdzieś kategoryczne stwierdzenie, że jesteś krętaczem podatkowym? Widzisz gdzieś domaganie się aby wsadzić cię do pierdla?Widzę mętne rozumowanie, które pozwoli wszystkich, którzy w tym kraju cokolwiek wytwarzają uznać za krętaczy, a także wszystkich uniewinnić. Jakiekolwiek próby dopasowania przepisów z kodeksu do rzeczywiście występujących zjawisk spełzły na niczym, gdy zostałem odesłany do Ministerstwa (każdy pracujący w tym kraju jak widać powinien się osobiście pytać w Ministerstwie).