exodim napisał(a):@idiotaZatem zobaczmy kto manipuluje:
Nie ma co dyskutować z kimś kto przecież jawnie przyznaje się do manipulowania pojęciami:
exodim napisał(a):Jeśli ktoś uważa, że "wkładanie sobie w dupę" rozumiane z punktu widzenia biologii czy fizjologii kręgowców jest seksem to nie ma z nim o czym dyskutować.Troll exodim właśnie zmanipulował moją wypowiedź wyrywając z kontekstu całości
http://www.ateista.pl/showpost.php?p=534...count=3340
Wkładanie sobie w dupkę jest trollu jak najbardziej seksem, nawet z punktu widzenia biologicznego, ponieważ ujęcie biologiczne poza rozmnażaniem zawiera również seks dla przyjemności i umacniania więzi partnerskich.
exodim napisał(a):Bo, tak jak napisałem wcześniej, według bardzo szerokich definicji Trolla, z którym mamy do czynienia w tym wątku, za seks będzie można uznać ruchy frykcyjne.Troll exodim wcześniej pierdolił głupoty i teraz też pierdoli głupoty, tylko wspomaga się dodatkowo manipulując cudze wypowiedzi.
exodim napisał(a):Seks nie musi kończyć się zapłodnieniem, ale jako czynność fizjologiczna zwyczajnie do tego służy. Więc inne zabawy erotyczne niesłużące temu celowi seksem nie są.Ja wiem, że troll exodim jest jeszcze bardzo młody i niewiele ma wiedzy, ale niech troll exodim wskaże źródło, gdzie tych głupot się nauczył? Obstawiam, że nigdzie i że sam se wymyślil, jak większość jego pierdoletów, którymi nas tu napawa.
exodim napisał(a):Tyle mówi nam zoologia kręgowców (polecam wspomnianą pozycję Biologia Solomon, Berg, in. i przestudiowanie tekstu z rozdziału 48 ).A ja polecam zacytować fragment tej książki, która rzekomo twierdzi to co napisał troll exodim. Proszę również o zacytowanie wypowiedzi dowolnie wybranego seksuologa (daje tutaj trollowi duże pole do popisu), twierdzącego, że seks analny nie jest seksem.