TrollBOY napisał(a):Oczywiście, polecam:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Seks
http://pl.wikipedia.org/wiki/Seks_analny
Zawsze możesz spróbować błysnąć i zaskoczyć mnie definicjami antagonizującymi powyższemile: Powodzenia w poszukiwaniach :-]
Nie widzę tam aby było napisane ze z biologicznego punktu widzenia wsadzenie ci do dupy kija jest seksem, wręcz przeciwnie.
Przyjrzyjmy się wikipediowemu wpisowi którego tak się trzymasz i sprawdźmy czy umiesz czytać:
Cytat:Seks (łac. sexus, płeć) – zachowanie płciowe człowieka, seksualność, a potocznie: stosunek płciowy.Jest tam napisane:
[SIZE=7]Oprócz stosunków płciowych, ludzi cechuje też wiele innych zachowań seksualnych.Zaliczają się do nich:[/SIZE]
Oprócz stosunków płciowych ludzi cechuje tez wiele innych zachowań seksualnych.
Nie jest tam nigdzie napisane ze wszystkie zachowania seksualne są stosunkiem płciowym.
No i potem lista kilku zachowań seksualnych:
Cytat:uwodzenie – zachowanie mające na celu wzbudzenie zainteresowania drugiej osoby bez użycia przemocyZnowu pogrubiłem i powiększyłem to na co chciałbym abyś zwrócił uwagę.
gra wstępna – zachowania intymne pomiędzy dwiema lub więcej osobami mające na celu podniecenie seksualne
seks bez penetracji (petting) – kontakty seksualne bez wprowadzania penisa do pochwy
masturbacja – pobudzanie własnych narządów płciowych w celu uzyskania orgazmu
autoerotyzm – doprowadzanie się do orgazmu bez obecności drugiej osoby
Nawet według definicji której się tak kurczowo trzymasz jest tam napisane ze stosunek bez penetracji, czytaj, bez wprowadzenia penisa do pochwy, należy właśnie do zachowań seksualnych które jak wyżej widzieliśmy nie są z definicji stosunkiem płciowym.
Cytat:Zachowania seksualne mogą zachodzić przy kontakcie dwóch osób płci przeciwnej (zob. heteroseksualizm) lub tej samej płci (zob. homoseksualizm), a także większej liczby osób (zob. seks grupowy).No i na koniec artykuł po prostu informuje ze zachowania seksualne mogą zachodzić między pedałami, lesbijkami i heteroseksualistami.
Można by dopisać ze nie potrzeba osób trzecich bo jak wyżej jest przecież napisane, masturbacja to również zachowanie seksualne.
Cytat:Zawsze możesz spróbować błysnąć i zaskoczyć mnie definicjami antagonizującymi powyższeWystarczyła mnie ta którą sam przytoczyłeś...mile: Powodzenia w poszukiwaniach :-]
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz

mile: Powodzenia w poszukiwaniach :-]