No i weź to mów do słupa jak on znowu jak ta przysłowiowa dupa...
Mnie nie stać na układanie w tysiąc różnych sposób tego samego.
A i tak nawet te powyższe 5 minut tekstu to już za dużo czasu poświęconego na takie "coś" jak ty...
Jak nie zrozumiałeś co ci wyżej napisałem i ponakreślałem z definicji którą sam przytoczyłeś to nie wiem jakbym mógł sprawić aby jakaś wiadomość którą piszę do ciebie dotarła ze zrozumieniem...
Ale widocznie Gb jest za bardzo zaangażowany aby otworzyć oczy i po prostu czytać co jest napisane a nie do tego dopisywać jakieś frazesy.
Mnie nie stać na układanie w tysiąc różnych sposób tego samego.
A i tak nawet te powyższe 5 minut tekstu to już za dużo czasu poświęconego na takie "coś" jak ty...
Jak nie zrozumiałeś co ci wyżej napisałem i ponakreślałem z definicji którą sam przytoczyłeś to nie wiem jakbym mógł sprawić aby jakaś wiadomość którą piszę do ciebie dotarła ze zrozumieniem...
Cytat:a nie przeinaczanie tych, na których się opieram.Po prostu czytałem co sam przytoczyłeś i nic nie przeinaczyłem.
Ale widocznie Gb jest za bardzo zaangażowany aby otworzyć oczy i po prostu czytać co jest napisane a nie do tego dopisywać jakieś frazesy.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz