Cytat:Jednym z zasadniczych biologicznych celów stosunku płciowego jest prokreacja, prowadząca do powstania nowego osobnika potomnego. Jednak nie każdy stosunek płciowy powoduje zapłodnienie i nie zawsze podejmuje się go w celu prokreacyjnym. Stosunki seksualne podejmowane są też dla wzmocnienia więzi emocjonalnej lub dla przyjemności.No i ?
W przypadku ludzi statystyki pokazują, że w państwach uprzemysłowionych średnio zaledwie jeden stosunek na 300 prowadzi do zapłodnienia (zobacz: antykoncepcja). Również u wielu zwierząt (np. goryle i szympansy) obserwuje się niekiedy kopulacje, których celem nie jest prokreacja[7].
U różnych gatunków przebieg kopulacji jest różny – uwarunkowany między innymi wymogami środowiska, właściwościami dziedzicznymi czy budową narządów płciowych
Jest tam napisane ze mogę się kochać nie tylko dla potomstwa ale i np. dla przyjemności.
Tutaj również nigdzie nie jest napisane ze wsadzanie ci kija w dupę jest seksem.
Ale ja już nawet się nie spodziewam ze nauczysz się czytać ze zrozumieniem.
To ze seks nie służy tylko prokreacji nie implikuje w żaden sposób ze wsadzenie ci kija w dupę jest seksem i tylko ty potrafisz się tego w tym dopatrzyć.
Wsadzenie tobie kija w dupę jest zachowaniem seksualnym a jak wyżej widzieliśmy (sorry, zapomniałem ze nie zdolny byleś do zrozumienia tego co sam przyciągnąłeś z wikipedii...), zachowanie seksualne nie jest stosunkiem płciowym.
A w drugim linku cały czas nie widzę aby było tam napisane ze jak ci wsadzę kij albo gaśnice w dupę to będę z tobą uprawiał seks.
PS:
DOBRA RADA ZA DARMO:
Załóż konto na Wikipedii, napisz co sobie chcesz i potem się na to powołuj.
I nie zapominaj dalej twierdzić ze jest to Nauka i chuj.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz