CreatedMind napisał(a):Tutaj również nigdzie nie jest napisane ze wsadzanie ci kija w dupę jest seksem.Oczywiście, że jest. Jak laska ci będzie w dupe wsadzała kija to będzie to seks wedle definicji wikipediowej opartej na naukowych źródłach. Skoro twierdzisz inaczej, sypnij stosownymi definicjami antagonizującymi - doczekam się w końcu, czy tylko będziesz sobie tak pierdolił bez pokrycia te swoje bajeczki?
CreatedMind napisał(a):Ale ja już nawet się nie spodziewam ze nauczysz się czytać ze zrozumieniem.Ja już straciłem nadzieję, że odpowiesz na niewygodne wpadki, gdzie wytknąłem ci dopowiadanie bajeczek do podanej definicji. Przypomnę, że chodzi o twoje insynuowanie, jakoby definicja zawierała:
- seks dopochwowy jako wyłączna forma stosunku płciowego / penetracji
CreatedMind napisał(a):Wsadzenie tobie kija w dupę jest zachowaniem seksualnym a jak wyżej widzieliśmy (sorry, zapomniałem ze nie zdolny byleś do zrozumienia tego co sam przyciągnąłeś z wikipedii...), zachowanie seksualne nie jest stosunkiem płciowym.Znowu przeinaczasz, tym razem moje wypowiedzi. Nigdzie nie pisałem, że wsadzanie ci kija w dupę to stosunek płciowy. To jest seks. Pisałem natomiast, że seks analny jest stosunkiem płciowym. Zastanawianie się dlaczego tak jest zostawiam póki co dla twojego namysłu - może w końcu przeczytasz ze zrozumieniem podane definicje.
CreatedMind napisał(a):A w drugim linku cały czas nie widzę aby było tam napisane ze jak ci wsadzę kij albo gaśnice w dupę to będę z tobą uprawiał seks.Jest jak byk napisane. Jak ci wsadzę 30cm dildosa w dupę to będziesz kwiczał z radości i będzie to seks:
wikipedia napisał(a):Seks analny (łac. anus – odbyt) – forma seksu polegająca na stymulacji odbytu partnerki lub partnera. Stymulacja tego typu nie musi polegać na wprowadzaniu penisa do odbytu. Pieszczoty mogą być wykonywane także przy pomocy odpowiednich przedmiotów (np. wibratora lub dildo), jak również palcami, językiem czy dłonią. Seks analny bywa uprawiany zarówno przez pary homoseksualne, jak i heteroseksualne.http://pl.wikipedia.org/wiki/Seks_analny
CreatedMind napisał(a):Jakby to było takie proste to CM już dawno by to zrobił, a potem odwoływał się do swoich bajek. Ale zaraz zaraz, nagle oto, po nieudanych próbach przeinaczania definicji, CM traci wiarę w ich słuszność... Pojawia się chęć wyparcia definicji, tylko wypadałoby ją najpierw zrozumieć :lol2: Póki co jesteś na etapie, gdzie nie wiesz jaka jest różnica między stosunkiem płciowym i innymi zachowaniami seksualnymi.... To jest wiedza, którą nauczają szóstoklasistów na poziomie gimnazjum.
PS:
DOBRA RADA ZA DARMO:
Załóż konto na Wikipedii, napisz co sobie chcesz i potem się na to powołuj.
I nie zapominaj dalej twierdzić ze jest to Nauka i chuj.