Mam to sto razy powtarzać na tysiąc różnych sposobów ?
I jak już chcesz ciągnąc te dyskusje to odniesiesz się do poszczególnych punktów o których wspominałem i wytłumaczysz mnie w końcu coś się tak tego seksu analnego uczepiła ?
Pierwszy farmazon który zanegowałem:
A może rita również uważa tak jak GB ze jak sobie wsadzę kij w dupę to będzie to seks ?
Uznając ze jestem prawiczkiem, to znaczy ze jak sobie wsadzę rurkę w dupę już nie będę prawiczkiem ? :8O:
A tutaj GB sprowadza heteroseksualizm znowu do wsadzania jakiś przedmiotów w dupę:
A ty się z nim zgadzasz...
I jak już chcesz ciągnąc te dyskusje to odniesiesz się do poszczególnych punktów o których wspominałem i wytłumaczysz mnie w końcu coś się tak tego seksu analnego uczepiła ?
Pierwszy farmazon który zanegowałem:
GoodBoy napisał(a):Wkładanie sobie w dupkę jest trollu jak najbardziej seksem, nawet z punktu widzenia biologicznego, ponieważ ujęcie biologiczne poza rozmnażaniem zawiera również seks dla przyjemności i umacniania więzi partnerskich.
A może rita również uważa tak jak GB ze jak sobie wsadzę kij w dupę to będzie to seks ?
Uznając ze jestem prawiczkiem, to znaczy ze jak sobie wsadzę rurkę w dupę już nie będę prawiczkiem ? :8O:
A tutaj GB sprowadza heteroseksualizm znowu do wsadzania jakiś przedmiotów w dupę:
Gb napisał(a):WG wkładać lasce różne przedmioty w tyłek to jest heteroseksualizm. Laska wkładać różne przedmioty w tyłek WG to już nie jest heteroseksualizm,
A ty się z nim zgadzasz...
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz