zefciu napisał(a):A coś odnoszącego się do mojej argumentacji napiszesz? Bo jakbym chciał wklejki artykułów z netu, to bym poszedł na wykop.Skoro nic w tym artykule odnoszącego się do swojej argumentacji nie odnalazłeś, co mnie zresztą nie dziwi, to i tak w zasadzie Twój problem, ale przynajmniej inni, którzy czytają ten wątek, czegoś się dowiedzą (kontekst).
zefciu napisał(a):W przeciwieństwie do cobrasa i Gocka umiesz logicznie dyskutować, więc nie zniżaj się do ich poziomu.I to mówi krętacz-megaloman Zefciu :lol2: Pogadaj z nim dłużej Machefi, to Ciebie też powyzywa od idiotów etc. a następnie wpisze na swoją czarną listę
To już taki typ.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL