zefciu napisał(a):Znowu brak umiejętności czytania bez zrozumienia. Ty otwierasz, a on zamyka. Na jedno wychodzi.No tak, bo ja czytam ze zrozumieniem.
Cytat:Gdzie te dowody?I, II, III, IV itd. Coś z przeglądarką nie tak?
Cytat:A Ty mi przedstaw na to, że dźwięki cis i D są tak samo bojaźliwe. Najpierw zdefiniuj precyzyjnie, kiedy mówimy, że sytuacja A jest wyższa od sytuacji B (nie czynniki, jakie na to wpływają, tylko konkretny test).Nie wymiguj się. Jaki konkretny test? Rzeczywistość chłopie. Szukasz np: pierwszej pracy, wysyłasz CV itd. Może podesłać Ci test na szukanie pracy i wysyłanie CV? Bo bez tego nie jesteś w stanie sobie tych czynności wyobrazić?
Jaka jest Twoim zdaniem sytuacja negocjacyjna pracownika względem pracodawcy? Dwie strony negocjacji. Powszechne jak bezrobocie.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL