GB napisał(a):(przypomnę, że CM skłamał, że wg. definicji. wiki stosunkiem płciowym jest tylko seks dopochwowy i nic więcej oraz wykreślił sobie z ujęcia biologicznego kwestię seksu dla przyjemności/umacniania więzi).
Odniosę się chociaż do tego zasrany manipulancie:
Przypominam ze CreatedMind nic nie wymyślał tylko po prostu przeczytał to co jest w linku na który GB się powołuje:
ZLinkuGoodTrolla napisał(a):seks bez penetracji (petting) – kontakty seksualne bez wprowadzania penisa do pochwyNigdzie nie pisałem czy się z tym zgadzam czy nie tylko po prostu czytałem artykuł na który GB sam się powołuję i pokazywałem różne sprzeczności tamtego artykułu.
Gocek napisał(a):Czytam temat i uważam, że Goodboy w przeciwieństwie do wielu oponentów, gada rzeczowo. Ale z drugiej strony jestem lewakiem, więc wg was, mnie to dyskwalifikuje :mrgreen:
A może cierpisz na hipokryzje ?
Bo Gb w tym temacie nie raz jechał po ludziach i robił to tak ze bez problemu dorównywał użytkownikom podobnym do mnie i którzy są jednak uznawani (dziwnym zbiegiem okoliczności właśnie przez lewaków...) za agresywnych trolli.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz