GoodBoy napisał(a):To był test :-] Czyli już wiem, że od jakichś 10 postów lecisz z nami w kulki udając, że nie wiesz o co chodzi...
Ja wiem o co wam chodzi, o to że wszędzie widzicie goliznę, epatowanie seksualnością itp. Ja tego tak nie odbieram, nie krzyczę "O! Baba w bikini! Ale z niej seksem bije!". Pewnie patrząc na taki obrazek http://us.123rf.com/400wm/400/400/mix777...ym-tle.jpg masz już skojarzenia.
@Ann, możesz sobie wklejać milion linków, nie zmieni to faktu że od tych reklam bije głupotą i tanimi chwytami a nie seksem, ale skoro się dowiedziałem, że reklama kobiecej bielizny jest kierowana do mężczyzn, to widocznie jak się wstawi pannę przy reklamie karmników i doda głupi tekst, to już będzie epatowanie czymkolwiek.
Współczuję ludziom, którym brak kreatywności i wymyślają takie pierdoły, ale nie współczuję ludziom, którzy się na to łapią, czyli wam
Stwierdziliście, że kobieta w bieliźnie jest nagim gołodupcem świecącym cyckami, po to żeby kusić mężczyzn, a teraz, żeby tę swoją tezę potwierdzić wrzucacie coraz to głupsze reklamy, żeby mnie to udowodnić, jesteście śmieszniejsi niż te reklamy
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.