Marcin_77 napisał(a):Kurcze, jeśli TO jest dla ciebie kobiece, to ja pierdolę....Przekręcasz to co napisałem, a napisałem, że obie panie, a razem z Pawłowicz to nawet trzy nie są kobiece
Porównałem zdjęcia Wróbel i Grodzkiej. Wyszło mi, że Grodzka jest bardziej do kobiety podobna niż Wróbel, zaprzeczysz? Moje argumenty to bardziej kobieca fryzura Grodzkiej i łagodniejsze rysy twarzy. Poza tym nie wiem skąd w Tobie taka potrzeba dissowania Grodzkiej. To jej wina, że się urodziła w ciele mężczyzny? Przynajmniej coś zrobiła, żeby dostosować płeć ciała do płci mózgu, a Ty ją za to ganisz. Wyszło jak wyszło, ale czy to powód do obrażania? Czy startuje na top model? Jak nie to daj jej spokój. Był już gdzieś taki jeden temat o transach, gdzie pokazywali przykłady tajskich ladyboys, którym urody pozazdrościć by mogła niejedna ładna Polka. Wszystko zależy jaką kto ma urodę i jak został przerobiony. Znaleźć można przykłady transów tragicznie zrobionych oraz zrobionych rewelacyjnie, a także ludzi nie-transseksualnych, którzy wyglądają od nich mniej kobieco/męsko.