Śmierć Szczurów napisał(a):Poza drobnymi wstawkami nie wpływającymi na meritum jest to dobre tłumaczenie. A poza tym jak chciałbyś to stwierdzić, skoro nie znasz francuskiego?:roll:Skąd to wiesz? Kolejne bezzasadne projekcje ŚS...
Śmierć Szczurów napisał(a):Akurat osobisty, intymny dramat i tragedia jak najbardziej pojawiają się w artykule Figaro, więc co łżesz?To Ty łżesz, nic takiego nie ma miejsca. Artykuł jest w innym tonie, niż opracował to homofob z pch24.pl
Śmierć Szczurów napisał(a):A Ty się naucz czytać po francusku, bo bez tego nie jesteś w stanie wykazać, że tekst wrzucony przez Exodima, nie jest tłumaczeniem (a jest).Po raz kolejny bredzisz, w dodatku wykazałeś właśnie, że nie pofatygowałeś się nawet kliknąć linku do opracowania pch24.pl. Jakbyś to zrobił to byś wiedział, które fragmenty są słowami pch24.pl, a które bezpośrednim tłumaczeniem. Autor podkreślił je kursywą.
Śmierć Szczurów napisał(a):Skoro ich nie przedstawiono, to nie muszę być, bo nie ma na razie co badać w tym zakresie. Za to mogę odnieść się do tak kretyńsko niedookreślonych pojęć jak zdrowie emocjonalne.Z pozycji amatora możesz się do wszystkiego odnosić, co Ci do głowy przyjdzie.
Śmierć Szczurów napisał(a):A Ty nie masz żadnej wiedzy, by ich rzetelność i wiarygodność wniosków prezentowanych w artykule potwierdzić, więc mówię po raz kolejny, żebyś się tak nie podniecał.8)Nie mam żadnego powodu, ani zwyczaju podważać z góry badania, których metodologii nie przedstawiono i których publikację pełnego raportu zapowiedziano za kilka miesięcy.
Śmierć Szczurów napisał(a):Ty się dziecko naucz co znaczy pojęcia nauka, zanim będziesz znowu sadził takie bzdury jak naukowe wnioski z artykułu mówiącego o zdrowiu emocjonalnym.:]Ty się chłopczyku naucz merytorycznej dyskusji, bo masz z tym wyraźny problem. Umiesz tylko sypać bezzasadnymi zarzutami. Nie umiesz ich udowadniać.
Śmierć Szczurów napisał(a):No i ja słowem nie wspomniałem o kierunku ideologicznym tej gazety - obrona wyprzedzająca atak sugeruje, że jednak jest coś na rzeczy.:lol2:Ale ja wspomniałem, drogie dziecko. Pch24.pl nie od dziś jest znana ze swojego ściśle określonego kierunku, podobnie jak zresztą fronda.
Śmierć Szczurów napisał(a):A Ty nie masz podstaw by ją potwierdzić, więc nie masz czym się podniecać, dziecko drogie.:twisted:Jak najbardziej mam i tacy jak ty właśnie dostarczają mi w tym zakresie dodatkowej rozrywki. Skoro jest taka zajadłość już tylko na pierwsze niepełne wnioski, to co dopiero będzie po publikacji całego raportu. Oj ból dupy tu widzę wielki