GoodBoy napisał(a):Skąd to wiesz?
Stąd, że umiem czytać po francusku, dziecko drogie. Jak już w końcu nabędziesz tę umiejętność będziesz mógł się wypowiadać w kwestii tego co jest tłumaczeniem z francuskiego, a co nie.8)
GoodBoy napisał(a):To Ty łżesz, nic takiego nie ma miejsca. Artykuł jest w innym tonie, niż opracował to homofob z pch24.pl
A skąd to wiesz skoro nie znasz francuskiego, dziecko drogie? Twoja szklana kula Ci podpowiedziała, łgarzu?
I w dupie mam ton artykułu - pisałem wyraźnie, że odnoszę się do fragmentu wklejonego przez Exodima i do tego czy jest tłumaczeniem tekstu z Figaro. Jest jego tłumaczeniem (ze wstawkami nie mającymi wpływu na meritum). Jeśli uważasz inaczej droga wolna - byłoby łatwo dowodzić, że się mylę, gdybyś znał francuski, Pinokio.
GoodBoy napisał(a):Po raz kolejny bredzisz, w dodatku wykazałeś właśnie, że nie pofatygowałeś się nawet kliknąć linku do opracowania pch24.pl.
Po co, skoro interesuje mnie tekst wklejony przez Exodima i artykuł z Figaro, Pinokio?
GoodBoy napisał(a):Z pozycji amatora możesz się do wszystkiego odnosić, co Ci do głowy przyjdzie.
Ty też - rzecz w tym, że na razie nie ma do czego się odnosić, więc nie ma też czym się podniecać, Pinokio.
GoodBoy napisał(a):Nie mam żadnego powodu, ani zwyczaju podważać z góry badania, których metodologii nie przedstawiono i których publikację pełnego raportu zapowiedziano za kilka miesięcy.
Za to masz zwyczaj przedstawiać je jako prawdę objawioną, jeśli tylko wnioski Ci pasują, Pinokio. Może jeszcze powołasz się na tatę Marcina, co Pinokio?
GoodBoy napisał(a):Ty się chłopczyku
Pinokio, Ty się naucz używać tego co masz między uszami i nie podskakuj tyle, bo w końcu cierpliwość mi się skończy.
GoodBoy napisał(a):Umiesz tylko sypać bezzasadnymi zarzutami. Nie umiesz ich udowadniać.
Dobra rada Pinokio: nie pisz kiedy patrzysz w lustro.
GoodBoy napisał(a):Ale ja wspomniałem, drogie dziecko.
Czyli potwierdzasz, że coś jest na rzeczy z wektorem ideologicznym DailyNews. Dzięki, Pinokio.
GoodBoy napisał(a):Jak najbardziej mam
A jakie to są podstawy, skoro nic o tym badaniu nie wiesz Pinokio? Tata Marcina Ci powiedział?
GoodBoy napisał(a):Oj ból dupy tu widzę wielki
Już mówiłem, że opowieści o trudach zeszłej nocy to na stosownym subforum i żebyś nie pisał jak patrzysz się w lustro.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd