Z ręką na sercu, nie, z mojego punktu widzenia nie epatują seksualnością, po prostu ładne kobiety i nic więcej, dla mnie mogłoby ich nie być na tych reklamach, albo równie dobrze mógłby tam być facet, zero różnicy dla mnie, bo ja się nie doszukuję seksu w byle pierdołach jak np. reklamy, jak ktoś chce to stwierdzi że od kobiety jedzącej banana epatuje seksualnością.
Pisałem już też, że reklamy takie jak te które wkleiłaś, są przeznaczone dla mężczyzn, chociaż uchwyt na GPS to bardziej dla kobiecych kierowców
No i jakby nie było, te kobiety są ubrane, a ja się dopytywałem o billboardy gdzie są rzekomo panie z gołą dupą.
Bardziej mnie zastanawia, czym się kierowała osoba zestawiająca ze sobą kobietę w stroju kąpielowym i uchwyt na GPS, że kobieta potrafi ssać, a uchwyt ma przyssawkę? Mogę powiedzieć, że takie reklamy obrażają mężczyzn
Pisałem już też, że reklamy takie jak te które wkleiłaś, są przeznaczone dla mężczyzn, chociaż uchwyt na GPS to bardziej dla kobiecych kierowców
No i jakby nie było, te kobiety są ubrane, a ja się dopytywałem o billboardy gdzie są rzekomo panie z gołą dupą. Bardziej mnie zastanawia, czym się kierowała osoba zestawiająca ze sobą kobietę w stroju kąpielowym i uchwyt na GPS, że kobieta potrafi ssać, a uchwyt ma przyssawkę? Mogę powiedzieć, że takie reklamy obrażają mężczyzn
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.