zefciu napisał(a):To co ma znaczenie?Dla Ciebie związek małżeński to głównie pieprzenie? Znaczenie ma wszystko to, co on daje, a pieprzenie, nie tylko wśród środowisk homoseksualnych bez związku małżeńskiego, jest w ogóle, powszechne
Jest też prostytucja, sponsoring, rzekomo galerianki.Cytat:No przecież "związki partnerskie" to nowe prawo.Ale nie tylko homo o to walczą. Ja jako obywatel, również pragnąłbym tego typu prawa. Żyję w nieformalnym związku/relacjach, żenić się nie chcę, ale o związku partnerskim bym pomyślał.
Cytat:Nie mówiąc już o karaniu za "mowę nienawiści" i tym podobne brednie.Mówisz o poprawności politycznej? Dotyczy ona szeregu sfer, w tym jest takie kuriozum, jak:
obraza uczuć religijnych.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL