zefciu napisał(a):Gówno drewno. Gdy wyrażam o Tobie niepochlebne opinie, to je uzasadniam. Kryterium "jestem homo, więc musisz mnie lubić, bo inaczej nazwę Cię homofobem" jest (delikatnie ujmując) nieuczciwe.Robisz to wyłącznie dlatego, że jestem gejem. Innymi słowy przypierdalasz się do mnie, bo nie traktuję heteronormy wyżej od homo. O tym również definicje wspominają i to też jest elementem homofobii.
zefciu napisał(a):Prorok się znalazł.Żaden prorok. To czysta logika, oparta na całokształcie twojej twórczości. Kto ma wg. Ciebie o tym rozstrzygać, jak nie geje? Ty się możesz ze mną nie zgadzać, ale dla mnie Geja jesteś homofobem, a geje sami najlepiej wiedzą jak odczuwają traktowanie ich przez innych.
zefciu napisał(a):Ponawiam prośbę.Podawałem deifnicję homofobii na anglojęzycznej wikipedii. Ona jest całkiem dobra. Nie musisz mnie lubić, żeby nie być homofobem, jednak gdy wyrażasz aprobatę dla gorszego traktowania homoseksualistów to w większym lub mniejszym stopniu nim jesteś.Potrafisz to uczynić?
- Podaj definicję homofobii, która Cię zadowala.
- Na podstawie powyższej definicji i moich wypowiedzi (a nie swoich odczuć) dowiedź, że jestem homofobem.