kkap napisał(a):Skoro lubisz się babrać w łajnie...Czyli jak ktoś mnie gównem obrzuci, to lubię się babrać w gównie, a nie ten który rzucał? Coraz lepiej.
Cytat:Dla nie, już przegrałeś kiedy wyjechałeś z prywatą zamiast trzymać się meritum.Ten przypadek znam z pierwszej ręki, więc mogę o nim mówić, pozostałe przypadki znam tylko poprzez media, więc nie wiem do końca jak było na prawdę. Tak więc w przypadku meritum, jeśli ktoś nie potrafił się zachować honorowo prywatnie nie spodziewam aby potrafił się zachować honorowo publicznie.
Cytat:Skoro nie umiesz być ponad pewnymi sprawami to babraj się w łajnie dalej.Jak przejdę ponad pewnymi sprawami, to będzie tak jak ... zacytuję twoje słowa:
kkap napisał(a):jesteś z tych co jak ich opluwają, to udają, że deszcz pada.Nic dziwnego że:
Cytat:A na dalszą polemikę z Tobą zwyczajnie nie mam ochoty.Za dużo twojej hipokryzji zostałoby ujawnione.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.