GoodBoy napisał(a):Nie brnij w ideologię.
Napisał główny ideolog LGTB ba forum :lol2:
Cytat: Jak chcesz mówić o populacji gejów, skoro tak naprawdę nikt nie wie ilu ich jest, a same żródłą wskazują na trudności badawcze i przekłamania wynikające z homofobii? Ponadto CDC wesoło podaje 2%, nie dopowiadając, że geje stanowią nawet 5-15% odsetku wśród wszystkich mężczyzn, tymczasem w statystyce o lesbijkach nie ma mowy. Badania dotyczą osób uprawiających seks bez zabezpieczeń, a nie całej populacji. Jest nardzo prosty sposób na to, by pacany z pch24 i frondy nie mogli manipulować badań.No tak. Zapomniałem. WHO twierdzi coś co się oszołomom z LGTB podoba - poważna nauka.
WHO twierdzi, coś co się LGTB nie podoba - znaczy, że wynika to z homofobii.
To już jest nudne.
Poszukaj sobie raportów WHO na temat średniej długości życia mężczyzn homo i hetero. Mi szkoda na obalanie dogmatów Twojej wiary czasu.
Cytat:Wystarczy, że CDC zacznie publikować statystykę nt. zakażeń hiv wśród MSM bzykających się w gumkach.No i co? Sądzisz, że będą wówczas takie same jak wśród osób hetero bzykających się w gumkach ??? Stosunek analny nawet w gumce i tak będzie niósł większe ryzyko zakażenia niż stosunek waginalny w gumce.
Tak jak pisałem wcześniej - jeżeli taki jest poziom wiedzy na temat HIV wśród osób homo nie ma co się dziwić że tylu z nich się zaraża :wall:
Cytat:Odnośnie wieku, Biedroń chyba się zbliża do pięćdziesiątki. Elton John i George Michael ją przekroczyli. Zła wiadomość dla ideologów homofobicznej propagandy - wciąż żyjąA dziadek mojej żony mieszkający całe życie w Łodzi dożył 90 na złość dla ideologów propagandy GUS twierdzących, że średnia życia dla mężczyzny w tym mieście wynosiła w momencie jego śmierci coś koło 60 lat.
Ale skąd GoodBoy ma rozumieć pojęcie średniej artymetycznej.