DziadBorowy napisał(a):No tak. Zapomniałem. WHO twierdzi coś co się oszołomom z LGTB podoba - poważna nauka.Mi się wszystko podoba, to Tobie się nie podoba, że WHO nie podaje twardych danych nt. populacji LGBT, bo takowe nie istnieją. Mnie się nie podoba jedynie jak homofobiczne oszołomy manipulują dane i z suchych faktów próbują robić ideologiczne newsy, w których wciskają kit, że winny choroby jest człowiek, a nie wirus i że lekarstwem jest walka z człowiekiem, przestanie bycia gejem, albo zupełnie nie uprawnie seksu, a nie walka z chorobą i zakładanie gumki.
WHO twierdzi, coś co się LGTB nie podoba - znaczy, że wynika to z homofobii.
DziadBorowy napisał(a):To już jest nudne.Też tak sądzę, ale trzeba reagować jak ktoś bezczelnie próbuje wykorzystywać chorobę przeciwko człowiekowi, tylko dlatego, że nie podoba mu się jego orientacja seksualna.
DziadBorowy napisał(a):Poszukaj sobie raportów WHO na temat średniej długości życia mężczyzn homo i hetero. Mi szkoda na obalanie dogmatów Twojej wiary czasu.Lepiej przedstaw te badania i podaj ich metodologię. Pewnie znowu dotyczy MSM bzykających się bez gumy, a Ty projektujesz na wszystkich MSM. Wymienieni przez mnie geje po 50 powinni już nie żyć.