GoodBoy napisał(a):Już to cytowałem i raz jeszcze specjalnie dla Ciebie to zrobię, ale jak widać nie znasz angielskiego:No kurwa jego mać. Jakbym z głąbem kapuścianym dyskutował. :lol2:
Tak - zwiększone ryzyko śmierci wynika właśnie z AIDS - ale wnioski nie dotyczyły wyłącznie zarażonych jak to przed chwilą twierdziłeś.
Cytat:Już to cytowałem i raz jeszcze specjalnie dla Ciebie to zrobię, ale jak widać nie znasz angielskiego:Cytowałeś ale z zupełnie innego badania CDC. W tych które ja wkleiłem nie ma ani słowa o tym, że badanie dotyczyło tylko niezabezpieczonych pederastów. Dotyczyło wszystkich - tylko, że ich upodobania i nawyki seksualne sprawiają właśnie, że częściej umierają na AIDS.
Unprotected to nawet angielskiego nie trzeba znać, żeby się domyśleć o co chodzi, jednak Dziad nie wie
Cytat:Ci geje, którzy dotychczas nie zakładali gumek, a nie wszyscy geje, jak błędnie sugerujesz.Proszę zatem wskazać gdzie w tych linkach które wkleiłem jest mowa o tym, że ta średnia długość życia dotyczy wyłącznie gejów, którzy bzykali się bez gumek.
Cytat:Zatem czekam na powyższe statystyki, a jak nie potrafisz ich przedstawić to przestań bredzić i zapisz się na dobry kurs językowy.Napisz mi na jakie Ty chodziłeś abym wiedział, których unikać :lol2:
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"