A powyżej z tym odsyłaniem mnie do psychologa to pewnie również nie jest prowokacja, co ? 

Wielu (w czym ja) jak się odzywało w tym temacie byli po prostu niereinterpretowani...
Napiszesz ze tobie "się nie podobają szare koty" to Gb to wykrzywi i nazwie cie kotofobem który się boi kotów...

Iselin napisał(a):Nadal nie widzę tu żadnej prowokacji, co najwyżej subtelną ironię. W ogóle śmieszne jest mówienie tu o prowokacji, jeżeli weźmiemy pod uwagę, że piszemy w wątku poświęconym homoseksualizmowi, w którym duża część użytkowników pojawia się tylko po to, żeby wylać kubeł pomyj, uważając to za bardzo zabawne.Ironia często bywa prowokująca ale subtelna to ta którą on rzucił na pewno nie jest

Iselin napisał(a):w którym duża część użytkowników pojawia się tylko po to, żeby wylać kubeł pomyj, uważając to za bardzo zabawne.
Wielu (w czym ja) jak się odzywało w tym temacie byli po prostu niereinterpretowani...
Napiszesz ze tobie "się nie podobają szare koty" to Gb to wykrzywi i nazwie cie kotofobem który się boi kotów...
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz