To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robotum sapiens? Czy roboty zapanują nad Ziemią (w sensie dosłownym)?
Ale co ty "myślałeś" ?
Na pewno zrozumiałeś co Fizyk do Ciebie napisał ?
Przecież Fizyk podał przykład świadcząc o czym ja pisałem albo niech mnie poprawi...
W jego przykładzie ktoś uważał ze nie można dolecieć na orbitę bo energii stworzonej przez spalanie węgla jest za mało tak samo jak ty uważasz ze pomysł wachowskich nie powstanie bo skończy się ropa.
Nie widzisz tej analogii ?
Dzisiaj przecież dobrze wiemy ze jest możliwe dolecenie do orbity i nie wykorzystujemy do tego celu węgla a w przyszłości morze zrealizujemy pomysły Wachowskich i nawet nie wykorzystamy do tego ropy.

Ja wiem ze umysł ograniczony przez nasz czasy ale trzeba skończyć z tym twierdzeniem ze nie uda nam się pozyskać nowych lepszych źródeł energii i ze po ropie wrócimy do epoki kamienia łupanego bo to czysta demagogia.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Robotum sapiens? Czy roboty zapanują nad Ziemią (w sensie dosłownym)? - przez CreatedMind - 26.07.2013, 16:13

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości