Rita napisał(a):Tiaaa, Marlow, DziadBorowy, Palmer iCM pewnie też solidarność jajników okazują :lol2:U nich to zwykły heteroseksizm, obrona "słabszej" płci, podszyta namiotem w gaciach, nawet wtedy kiedy strona wzięta w obronę pisze głupoty. U ciebie to solidarność jajników, no chyba, że byłabyś lesbijką to wtedy patrz punkt pierwszy

Rita napisał(a):Oj, nikt nie musi już nic na temat twojego stylu życia roztaczać, wystarczająco sam dajesz świadectwo o sobie. Chyba nikomu by się ciebie w gorszym świetle przedstawić nie udało jak tobie samemu.Niestety były takie próby, niestety ze strony Furii, teraz twojej jej broniącej, a wcześniej panów homofobków. Na szczęście nieudane próby, bo to co piszecie na nasz temat ma się nijak do rzeczywistości i np. do tego co ja piszę o sobie, ale to pokazuje jak bardzo niektórym zależy, aby szkalować środowisko homo, a dodatkowo jaką niektórzy mają trudność w zrozumieniu, że ich moralność, tutaj w sprawach związków i seksu, nie jest "jedynie słuszna".
To dlatego tak bardzo się wzruszyłaś na to co pisałem o moich relacjach, moim podejściu do związków i moim podejściu do seksu kiedy jestem singlem i kiedy jestem związany. Dokonałaś radosnej projekcji swojej prywatnej i nikogo poza tobą nieobowiązującej moralności na moje życie. Reszta była już oczywistym jadem.