GoodBoy napisał(a):Proszę Państwa, oto mamy modelowy przykład showinizmu. Facet się puszczać jest ok, kobieta się puszczać - a to puszczalska dziwka! Zresztą popełniasz błąd logiczny, bo skoro negatywnie ocenić można tylko "puszczalskie" kobiety, to nie możesz dokonać tej oceny w przypadku samych facetów
Pierdolololo. Przeczytaj pajacu (mogę dostać osta, ale czasem trzeba nazwać sprawy po imieniu) co napisałem zamiast manipulować. Wyraźnie napisałem:
Cytat:Tylko, że skoro kobiety prowadzące taki tryb życia nazywamy puszczalskimi, to niech mężczyźni w tym geje nie oburzają się, że ktoś też ich nazwie puszczalskimi.Co też zresztą nasz forumowy klown GoodBoy sam zacytował.
Cytat:Tak wielkie ryzyko, szczególnie jak zakładam gumę to mam taaaaaakie ryzyko, że zaraz się przestraszę i pójdę do seminarium, chociaż tam to dopiero bym miał uciechTak. Tak. Prezerwatywa chroni w 100% przed chorobami wenerycznymi. Tak głosi nauka LGTB. :lol2:
Tymczasem w realnym świecie prawidłowo użyta prezerwatywa dobrej jakości chroni wyłącznie w 98% w przypadu HIV. Dla HVP jest to około 70%. Pomijając znacznie zwiększone ryzyko jej pęknięcia przy seksie analnym. Ja bym tam nie ryzykował dla chwili przyjemności z przypadkowo poznaną osobą. Zwłaszcza, że istnieje spora grupa chorób nie wenerycznych, którymi można zarazić się przy bliskim kontakcie z przypadkowymi osobami, przed którymi prezerwatywa nie chroni w ogóle.
Cytat:Nam? Buhhahahaha,a co wszyscy moi "puszczalscy" heteryccy znajomi to się z Marsa wzięliDo puszczalskich heteryków mam taki sam brak szacunku jak do puszczalskich homo. Oni jednak za zwyczaj do swojego puszczalstwa nie dorabiają na siłę ideologii.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"