GoodBoy napisał(a):To nie czytaj i nie wchodź do tego tematu.
Ludzie kulturalni o takich sprawach nie piszą publicznie. No ale zapomniałem z kim mam do czynienia.
Cytat:Znowu ta twoja cudaczna logika, tzn, że jak gumka nie pęknie to mam 2% szansy na zarażenie się przez niepękniętą gumkę? :lol2: Fakty, których nie zrozumiałeś są takie, że gumka na 98% nie pęknie, a te pozostałe 2% wcale automatycznie nie oznacza, że dojdzie do zakażenia, dlatego realne ryzyko zakażenia jest jeszcze mniejsze niż prawdopodobieństwo pęknięcia gumy, ponieważ nie każdy kontakt bez zabezpieczenia musi się skończyć zarażeniem hiv. Dlatego prędzej ci meteoryt na łeb spadnie, niż ja się zarażę.Widzę, że nie masz zielonego pojęcia co oznacza to, że jakiś środek chroni w 98% przed zarażeniem. Ale do ignorancji w większości tematów na jakie się wypowiadasz zdążyłeś już większość ludzi tutaj przyzwyczaić

Napisz mi jeszcze teraz w jaki sposób śpiąc z przypadkowymi ludźmi można za pomocą prezerwatywy uchronić się przed wspomnianą Kiłą? :lol2:
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"