nonkonformista napisał(a):KK w swojej zapiekłości pisze o jakiejś wstrzemięźliwości, gdy księża mają na boku kobiety, co samo w sobie jest kuriozalne i godne pogardy, przyznasz.
No tak. Ponieważ są w kościele czarne owce to całemu kościołowi należy się pogarda. Natomiast czarnych owiec wśród gejów w ogóle nie ma. Wszyscy jak jeden mąż to wzór cnot wszelakich.
Cytat:Gej natomiast z gołą dupą nie lata, bo zostałby aresztowany nawet w najbardziej liberalnym państwie świata.Wiesz dobrze o czym piszę.
![[Obrazek: _asd_parade.jpg]](http://republika.pl/blog_zm_3696326/4585971/tr/_asd_parade.jpg)
Tu masz zdjęcie z Polski. Jakoś nie widzę osób chcących go aresztować. Zresztą gdyby go aresztowano to dopiero zaczęła by się histeria o prześladowaniu biednych gejów.
Cytat: Nie mówi nikomu, jak ma żyć i kazań nie wygłasza.Nie no jasne. Geje nic takiego nie robią. Te całe tyrady o mowie nienawiści i karaniu za przedstawianie własnych poglądów to wymysł prawicowych histeryków.
Cytat:Dlaczego żałosne? Prawdziwe... Jeśli nie mam powodu, to nie wyzywam nikogo. Bo po co? Wtedy to rzeczywiście żałosne. Jeśli taki powód mam, to dlaczego mam nie okazywać pogardy?No pisałeś już:
Chcesz pozwolić, by inni byli wyzywani od tak? Za rude włosy, leworęczność, żydostwo, noszenie okularów itd. itp.
Trzeba patrzeć na czyny człowieka, a nie na to, czy jest zielony, brązowy czy sraczkowaty.
Twoje pogardliwe wypowiedzi dotyczące ogółu księży czy też nawet osób wierzących, których wielokrotnie na forum obrażałeś nazywając "ciemogrodem" "katomotłochem" itp są ok. Bo Ty ich nie lubisz. Rudych, Żydów i gejów natomiast obrażać nie wolno.
Jak dla mnie to czystej wody hipokryzja.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"