Baptiste napisał(a):Geje uprawiają seks z mężczyznami toteż mam powód, żeby po nich cisnąć.Następny geniusz z logiki.... Nie nie możesz cisnąć, dopóki o kimś nie wiesz, że uprawia seks, skoro już postawiłeś sobie to za argument do ciśnięcia komuś "ty pedale", to najpierw ten ktoś musi go spełnić, a dopóki tego nie widzisz to argument jest niespełniony.
Baptiste napisał(a):A jeśli nie uprawiają z innych powodów niż własna chęć przeciwstawienia się własnej ułomności to także mam powód ,żeby ich cisnąć.To nie ma żadnego znaczenia i nie daje ci żadnego powodu, by z góry automatycznie uznawać, że ktoś spełnia twoje powody do obrażania go. Nie to, żebym to popierał, zwyczajnie wytykam ci urojenia na podstawie których chcesz obrażać innych ludzi. To tak jakby ktoś obcy widząc cię na ulicy ocenił twoje poglądy bez zamieniania z tobą żadnego słowa, a następnie dał ci po mordzie za te poglądy, których nawet nie zdążyłeś wyseplenić. To nic innego jak zwykłe prostactwo i chuligaństwo. Dobrze wiedzieć do jakiej grupy społecznej aspirujesz
Jak mi pokażesz geja ascetę, który pokonuje własną ułomność i przeciwstawia się jej nawet kosztem braku przyjemności cielesnych to pierwszy wręczę mu order. Może jakiś promil by się takowych znalazł.