Mario napisał(a):Blisko połowa ankietowanych tubylców uważa, że trzeba przymusowo leczyć lub karać gejów. I Wy chcecie prawić komuś kazania na temat tolerancji?
To nie my pierdolimy cały czas o tolerancji i równości a potem okazuje się ze jesteśmy zafajdanymi hipokrytami.
Ja od początku swojego istnienie nie jestem tolerancyjny i nigdy nim nie będę, nie dla mnie jakieś "kółka pacyfistycznej miłości i uwielbiania oraz równości wszystkich ludzi.":p
Człowiek człowiekowi nie równy i żaden lewak swoim tolerancyjnym bełkotem tego nie zmieni.
mariopederastos napisał(a):Największym obłudnikiem promującym homofobię jest Kościół katolicki w którego szeregach ok. 1/3 duchownych to geje.Tak, tak.
Mario to kurwa najlepiej wszystko wie... :roll:
Sam jesteś pedałem i 1/3 ludzi piszących podobnie do Ciebie są pederastami i zoofilami :]
No co, nie podoba się coś ?
Skoro ty się bawisz we "wróżenie z fusów" to i ja powróżę w swojej "kryształowej kuli"...
DziadBorowy napisał(a):Natomiast jeżeli ktoś jest określany przez osoby takie jak GB, który określa tak ludzi o poglądach diametralnie różnych niż on ma sam to faktycznie nie ma co tutaj ukrywać tylko z dumą powiedzieć "tak jestem homofobem" :mrgreen:
No mamy doskonały przykład z wczoraj w tym temacie.
Furia czy rita powiedziała co myśli o puszczalstwie i sam ten fakt wystarczył do określenie jej jako straszną homofobkę
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz