CreatedMind napisał(a):To nie my pierdolimy cały czas o tolerancji i równości a potem okazuje się ze jesteśmy zafajdanymi hipokrytami.Nie pierdol głupot. Gdzie ostatnio pisałem o tolerancji? Nie mam tolerancji dla pedofilów, faszystów, propagandzistów przemocy. Nie mam tolerancji dla wielu ludzi, więc nie rób z siebie jakiegoś nobliwego typa.
Ja od początku swojego istnienie nie jestem tolerancyjny i nigdy nim nie będę, nie dla mnie jakieś "kółka pacyfistycznej miłości i uwielbiania oraz równości wszystkich ludzi.":p
Człowiek człowiekowi nie równy i żaden lewak swoim tolerancyjnym bełkotem tego nie zmieni.
CreatedMind napisał(a):No mamy doskonały przykład z wczoraj w tym temacie.Mamy przykład jak CM bardzo broni kogoś kto pisał bajki nt. mojego życia, a teraz CM dokonuje manipulacji. Homofobia tak ci już łeb przyćmiła, że gotów jesteś bronić oczywistych kłamstw tylko dlatego, że ktoś zaatakował "pedała", ale jak ktoś coś na twój temat pisze to dostajesz niezdrowej sraczki i płaczesz po całym forum jak to cię źle traktują. Tym się różnimy, że jakbym widział, że cię ktoś kłamliwie szkaluje to bym zaprotestował.
Furia czy rita powiedziała co myśli o puszczalstwie i sam ten fakt wystarczył do określenie jej jako straszną homofobkę
Soul33 napisał(a):Oczywiście to była tylko zagrywka retoryczna z mojej strony i zauważyłby to każdy, kto by użył mózgu, a nie bezmyślnie walił w klawiaturę.Jak to miło, że się właśnie przyznałeś, że bezmyślnie walisz w klawiaturę. Zupełnie nie pomyślałeś.
Soul33 napisał(a):Ciekawe dlaczego miałby zbierać minusy od "homofobów", skoro prawie wcale nie pisał w tym wątku? Miałem na myśli inne jego wypowiedzi (choć zaznaczam, że pod ewentualnymi personalnymi bluzgami w komentarzach do reputacji bym się nie podpisał).Ogarnij się, bo go atakujesz, a nie nie znasz kulis tego co mu zarzucasz. Jak tu się pojawił w tym temacie to miał co najmniej kilka zielonych, co sam widziałem. Zaczęły mu spadać i potem do czerwonych odkąd zaczął tu pisać. Może go poproś o udostępnienie listy autoró minusów to się zaraz przekonamy, tylko zapowiedz, że go przeprosisz, jeśli się okaże że większość minusów pochodzi od homofobów. Stawiam 10:1, że tak właśnie jest.