GoodBoy napisał(a):No i czego kłamiesz? Nie napisałeś, że HIV jest również rozpowszechniony u heteryków.Ażeby mówić o rozprzestrzenieniu trzeba mieć jakiś punkt odniesienia. Ja mam taki punkt odniesienia-a mianowicie środowisko homo. Porównując liczbę występujących zakażeń w tych dwóch środowiskach jednoznacznie trzeba powiedzieć ,że hiv rozprzestrzeniony jest w środowisku homo. Rozprzestrzeniony to bowiem nie to samo co obecny. To większa skala, a większa skala jest w twoim środowisku.
GoodBoy napisał(a):Dlaczego tego nie zrobiłeś? Czy manipulacje są już na stałe zintegrowane z twoją niechęcią do homo?Nie zrobiłem tego bo prawdopodobieństwo zakażenia wirusem hiv jest znacząco większe w środowisku homo niż u hetero. Toteż w przypadku homo uzasadnionym jest napisać, że hiv jest u was rozpowszechniony. Tak więc to, że i u hetero wirus jest obecny jest bez znaczenia. Z resztą niestety to przez homo może być w sporej części obecny. Homo w końcu są jego rezerwuarem. I potem w szpitalu, u dentysty czy w studiu tatuażu wirus może być przenoszony na hetero.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN