idiota napisał(a):Nie wiem czemu sterasz się tego nie zrozumieć.To ty nic tu nie rozumiesz. Wczoraj w innym temacie skompromitowałeś się stwierdzeniem, że na medycynie nie uczą o orientacji seksualnej :lol2:
nonkonformista napisał(a)::lol2: Nie mogę. Gej i praktykujący katolik. Gdzie się chowają te monstra?Ze względu na idiotową nieznajomośc medycyny tego też nie brałbym nazbyt poważnie. Nawet jak jego znajomek jest gejem katolikiem to nic z tego nie wynika. Ja też jestem gejem katolikiem, przynajmniej formalnie
A drugi ma to w nosie?
Twój znajomy dał się zniewolić kościelnej propagandzie grzechu i innych chrześcijańskich bzdur. Nie jest to powód, by się nimi chwalić.
Idiota co najwyżej żyje tym co mu jacyś rzekomi homo opowiedzieli, ale obawiam się, żyje tym co mu nie opowiedzieli. Ze mną też by se rozmawiał na tematy koperkowe, a potem po forach opowiadał co ja sądzę nt. homo i emancypacji LGBT
A jakby mi powiedział, że nie mam orientacji tylko "przypadłość" to by dostał zjebkę i tyle. Idiota stosuje prostą sztuczkę - wymyślę sobie co mi rzekomi homo naopowiadali (a będzie to oczywiście opowieść po linii propagandowej idioty), a potem będę sobie to reklamował na forum