Palmer Eldritch napisał(a):A jaki jest Twój stosunek (pozaseksualny) do tych, którzy wolą rolę pasywną?Normalny, a jaki mam mieć? Nie mam żadnych określeń na aktywów i pasywów. Jeżeli nie łaczy nas seks to jest kompletnie bez znaczenia, czy ktoś jest posuwany, czy lubi posuwać, czy może jedno i drugie. To tylko preferencja łóżkowa, nie stoi za tym żadna ideologia, ani styl zachowania. Pasywny może być zarówno mega męski napakowany samiec, jak i przegięta anorektyczna ciotka. To samo aktywni. Część facetów hetero też lubi jak laski wsadzają im do tyłka różne rzeczy. To nie znaczy, że są sfeminizowani i specjalnie określani przez swoje kobiety. Dla mnie czy ktoś jest a, czy p jest istotne tylko wtedy, gdy mam się z kimś pieprzyć i jak szukam na portalach randkowych kandydatów na związek.
Co o nich myślisz, jak ich traktujesz, jak nazywasz, itd.?
CreateYourself napisał(a):Bardzo cieszy mnie, Konformisto, że żyjemy w społeczeństwie, które jest rządzone przez konserwatystów, dzięki temu mamy możliwość poobrzucania się błotem nawzajem, ale koniec końców wychodzimy na zewnątrz i nikt nie lata obnażony po mieście, nikt nie wykrzykuje o zapinaniu się w dupsko, bez względu na orientacje, piękny świat.Na tym polega twój problem. Ty se wbiłeś, że my się tak zachowujemy, a my się tak nigdzie nie zachowujemy.
CreateYourself napisał(a):Ale jestem niezwykle ciekaw jak wyglądałaby otaczająca nas rzeczywistość, gdyby do ścisłej władzy doszedł Ruch Palikota wraz z organizacjami LGBT między innymi.Ja cię tu jeszcze homofobem nie określiłem. Zbyt mało poznałem twoje poglądy, choć jawisz mi się jako człowiek pełen sprzeczności wynikających ze specyficznej postawy wobec LGBT. Postawy, którą chciałbyś narzucić, a która jest dla nas nie do zaakceptowania.
Poza tym, trochę żałosna jest dyskusja, kiedy odnosząc się do człowieka, zostaje się automatycznie homofobem, bo delikwent jest gejem.
CreatedMind napisał(a):A ty sprawdzałeś czy ludzki kał ma zły smak ?Ok, mam dość waszych chamskich aluzji anala do kału. Wytłumaczę ci to obrazowo - robiłem rimming i ruchałem mnóstwo dup i jeszcze mi się nigdy sytuacja z kałem nie przydarzyła, a wiesz dlaczego? Bo my się myjemy!!! Tylko kolesie nie dbający o higienę mogą pisać jak ty! Myjcie się kurwa homofoby! To, że jesteś homofobem, heterykiem i nie lubisz zabaw z dupą nie zwalnia cię z obowiązku higieny, szczególnie przed seksem!