Berzerker napisał(a):Hę? Kiedyś myślałem że najbardziej irytującym typem w necie był Keltuz. Ale on był irytujący przez swoje chamskie i inteligentne odzywki. Ty natomiast pobijasz go w stopniu wzbudzania irytacji, tyle że głupotą swoją. Aż chciałoby ci się jebnąć z kepy, jak to mówią na śląsku, co byś umilkł.Bardzo mi przykro, ale nie spotykam się z zaniedbanymi kolesiami, a właśnie tak siebie opisałeś we wcześniejszym poście. Idź do dentysty, ogól się, kup se kosmetyki i ogólnie zacznij o siebie dbać. Wtedy możemy pomyśleć o weryfikacji twoich fantazji, urojeń i przechwałek.
Berzerker napisał(a):OMG, Ty jesteś typowym Salvatore z filmu Imię RóżyPowiem nieskromnie, że jestem od ciebie bardziej inteligentny, co widać po postach. Ciągle próbujesz mnie czymś zagiąć, a koniec końców zawsze rozłożę cię na łopatki. Ponadto popełniasz mnóstwo błędów merytorycznych, jak choćby twój wyżej linkowany temacik. Choć przyznam, że w przypadku Babtiste jest to jeszcze łatwiejsze, bo jemu z kolei brakuje elemenatarnej logiki.
Tylko głupszy.