1luv napisał(a):fajny, ale kto by się tak zachował jak ten pierwszy typ? mianowicie kto by skoczył nie próbując wczesniej przedostać się po linie. chyba nikt.
Przecież mówił że lina jest ostra jak brzytwa. Zresztą, nie wiem jak sprawa ma się z linami na tych wyciągach, ale wiem że ze stalowej liny która jest eksploatowana zaczynają wystawać małe druciki, i gdybyś przejechał się po takie linie dłonią to na pewno byś się poharatał (przynajmniej ja tak mam ze stalowymi linami których używa się do holowania). Jeżeli zatem tamte liny zachowują się podobnie, to myślę że przejście od krzesełka do słupa mogłoby nieźle pociąć łapska.
1luv napisał(a):a to przejście po linie drugiego typa. kto by tak przechodził? nogi sie zarzuca i się swobodnie przemieszcza. ten ich brak rozumu mnie troszke rozdrażnił.
Spróbuj zarzucać tak nogi kiedy jesteś opakowany w zimowe łachy i masz na kulochach buty narciarskie.
Chociaż oczywiście nie ma się co spinać. Gdyby w filmie nie było naciąganych motywów i debilizmów, to nie byłoby akcji i chuj.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.