FlauFly napisał(a):@GoodBoy
Akurat ciągle zamiast odnosić się do merytorycznej dyskusji, którą od czasu do czasu staram się tu prowadzić, odnosisz się do mniej istotnych, drugorzędnych kwestii. Może wytłumaczysz jak to jest, że jeżeli zarejestrowano wypadki zmiany orientacji to "nauka" twierdzi, że to jest niemożliwe? I jak to się ma do linku, który wysłałeś o "scientific evidence".
Już Ci tłumaczyłem, a że nie rozumiesz co to znaczy naukowy dowód to już nie mój problem. Zrobiłem co mogłem podając Ci definicje scientific evidence, gdzie masz jak byk napisane co musi zaistnieć, aby można było mówić o "dowodzie naukowym". Nikt nie zarejestrował żadnego przypadku zmiany orientacji. Wszystko na czym bazujemy to świadectwa osób, w dodatku bardzo nieliczne i większości przypadków oczywiście "przypadkowo" powiązane religijnie. Mamy też przypadki osób, które przez wiele lat twierdziły, że zmiana jest możliwa, że same się zmieniły, weszły nawet w małżeństwa hetero i spłodziły dzieci, a potem się okazało, ze sami przyznali, ze to jedna wielka ściema. Przypadek Chrisa z dokumentu BBC jako jeden z nielicznych nie jest przypadkiem religijnym, tym niemniej jest pierwszym takim świadectwem kogoś po udarze mózgu. Świadectwo jednak nie jest naukowym dowodem na możliwość zmiany orientacji.
Tłumaczyłem Ci już to co najmniej dwukrotnie, a ty oczywiście z uporem maniaka po 100 postów wracasz do tego samego, licząc na to, że wszyscy zapomnieli naszą wcześniejszą wymianę zdań. Jeżeli będziesz w kółko powtarzać te same argumenty to nie licz na moje odpowiedzi. Ja Ci już na to odpowiadałem, więc lepiej napisz coś nowego.