To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Franciszek - to co zrobił, nie to co powiedział
nonkonformista napisał(a):W ogóle KK należałoby zaorać. Pisałem już o tym! Dziś nikomu nie są potrzebni.

Wczoraj z okazji tzw. "mszy okazyjnej" - za kogoś zmarłego z mojej rodziny, na które czasem chodzę (nie mam zamiaru przedkładać doktrynerstwa agnostycznego nad rodzinę) byłem po raz pierwszy od dłuższego czasu w kościele. 15 sierpnia, pogoda idealna na weekendowy wypad czy nawet na grilla. Dodatkowo msza o godzinie 21:00. Spodziewałem się pustego kościoła a tu nawet usiąść się nie dało tyle było ludzi - co ciekawe większość w wieku mniejszym niż 35-40 lat.
Tak więc komuś są jednak potrzebni bo nikt tych ludzi tam na siłę nie przygnał - sami dobrowolnie z własnej woli przyszli.

Wiem, że w swoich zapędach totalitarnych wiele razy pisałeś, że KRK nikomu nie jest potrzebny i należy go zlikwidować, ale głupota powtórzona 1000 razy dalej jest taką samą głupotą jak powtórzona raz. Różnica jedynie taka, że powtarzający ją wychodzi na większego głupca Oczko

Tak złośliwie dodam, że wychodzi na to, że KRK jest ludziom jednak o wiele bardziej potrzebny niż geje i lesbijki Oczko
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Franciszek - to co zrobił, nie to co powiedział - przez DziadBorowy - 16.08.2013, 12:58
Franciszek - to co zrobił, nie to co powiedział - przez t.rydzu - 03.09.2013, 14:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości