Rita napisał(a):Czemu miałby pisać na profilu, że jest bi, skoro jeszcze nawet nie próbował. Dużo osób eksperymentuje z tą samą płcią, ale większości się to nie podoba. Ale masz szansę go wyedukować i zmienić mu orientację (a nie sory, podobno się nie da :rollNa jakiej podstawie sądzisz, że większości się to nie podoba? Jak dla mnie to jest biseks, ciągnie go do facetów..
Nie martw się już go zbyłem, nie spotykam się z biseksami, którzy mają dziwne ograniczenia.
Martw się, prędzej czy póxniej i tak się spotka z jakimś facetem. W końcu nie od parady oblookuje profile gejów i ich zaczepia.
CreateYourself napisał(a):Ciekawi mnie od czego jest to zależne. Kiedyś spotkałem się z opinią mojego znajomego, strasznego kobieciarza, że właściwie każdy facet, który ma straszne parcie na seks z płcią przeciwną, i tak spróbuje wcześniej czy później kontaktu homoseksualnego. Jakoby stopień seksualności wpływał na zacieranie granic pomiędzy konkretną orientacją.Każdy zdrowy facet w sile wieku z prawidłowo funkcjonującym organizmem ma parcie na seks. Na twierdzenie, że każdy heteryk prędzej, czy później spróbuje seksu z facetem bym się nie odważył. To są biseksy. Ja sporo biseksów w życiu spotkałem i podejrzewam, że większość z nich miała przewage preferencji hetero, a tylko niewielki pierwiastek homo, a to dlatego, że życie sobie układali z kobietami, a facetów traktowali tylko jako kochanków, w dodatku mieli te swoje dziwne ograniczenia w łóżku nie robili tego siamtego i owego. Spotkałem tylko dwóch normalnych biseksów, gdzie mogę powiedzieć, że są 50/50 i nie traktowali facetów inaczej niż kobiety. Od jakiegoś czasu unikam biseksów.

.