kkap napisał(a):A nie była tym powodem kpina z drużyny rywala i ich kibiców.Co zaś było powodem? Czy był to powód związany ze sportem i dopingowaniem drużyny? Jeśli nie to transparent był nie na miejscu i tyle.
Cytat:Cicho jest ostatnio o tym co się dzieje na Litwie, jakie tam panują nastroje względem naszego narodu, jak traktowani są wciąż nasi rodacy.I to jest całe usprawiedliwienie dla akcji na stadionie sportowym?
Czy jak A walnie B, to słusznym jest aby B sieknął C?
Zdaje się, że tłumaczono niedawno Nonkonformiście, że to nie uchodzi.
Jak rząd Ci robi w poprzek, to masz prawo i obowiązek podpalić sąsiadowi samochód? Nawet nie muszę wniosków wysuwać, wystarczy że kkap sam sobie odpowie:
kkap napisał(a):Nie stary, nie wiem jak Ciebie, mnie to nie jara.Czego jednak można spodziewać się od EH*?
Chyba tylko tego, że te same wady tak namiętnie piętnowane wśród lewactwa będą hołubić i pielęgnować wśród siebie i swoich zwolenników.
*EH - Specjalnie dla Teresy rozwinięcie skrótu: Ekipa Humor i nie daj się zwieść, że chodzi o Honor, bo honoru za grosz nie mają.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.