To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów
Machefi napisał(a):Łajno też udowodnił, dziękuję za takie dowody.

Skoro lubisz się babrać w łajnie... Mnie to nie kręci, wybacz.

Machefi napisał(a):Czyli spalenie Ci auta też można uznać za dobrą okazję, dobrze wiedzieć.

Te Twoje porównania są zwyczajnie niedorzeczne - nie będę się do tego odnosił, co miałem wyjaśnić to wyjaśniłem.

Machefi napisał(a):Po co? Myślisz że to najlepszy wzorzec postępować jak przeciwnik metodami które nas samych oburzają?

To napraw świat sam, jeśli uważasz, że potrafisz. A jak masz to w dupie, to daj działać innym.

Machefi napisał(a):Pewnie niestrawność, albo za dużo gorzały, a ty sobie ideologię do tego dorabiasz. Oczko

Nie martw się o mnie, gorzałę piję całkiem rzadko, wiem gdzie i ile i sam się tego nauczyłem.

A na dalszą polemikę z Tobą zwyczajnie nie mam ochoty. Dla mnie, już przegrałeś kiedy wyjechałeś z prywatą zamiast trzymać się meritum. Skoro nie umiesz być ponad pewnymi sprawami to babraj się w łajnie dalej. Ciach pach.

nonkonformista napisał(a):Dobrze, że w Meksykanów bananami nie rzucali. Idiotów to jednak nie sieją. Jest taka przyśpiewka: 'Ruch, Ruch, chorzowskie psy'. Jak widać się sprawdziła.

Tyle razy Cię prosiłem stary. Analizuj więcej, oceniaj mniej. A właśnie w TV i to propagandowej mówią nawet, że wszystko wskazuje na to, iż to Meksykanie prowokowali. Takie są wstępne ustalenia policji.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 18.01.2016, 09:56
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 18.01.2016, 21:24
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 19.01.2016, 08:51
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 20.01.2016, 09:04
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 19.01.2016, 11:27
Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez kkap - 19.08.2013, 13:10

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości