To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów
Skywalker napisał(a):Może z zadymiarzami różnie bywa ale nie pisz mi że te hasła są chwytliwe i wyssane z palca. Rozmawiałem niegdyś z chłopakiem (ultrasem) który tworzy owe oprawy i powiem ci szczerze że był on święcie zapatrzony w idee patriotyzmu. Naprawdę złego słowa bym o nim nie mógł powiedzieć. I na pewno nie to że jest agresywny. A to właśnie ultrasi podlegają bezpośrednio "trzonowi dowodzącemu" organizacji kibicowskich.

Natomiast ja z tzw. "patriotami" miałem inne doświadczenia. Kiedy powstawał Ruch Narodowy Partia Libertariańska zastanawiała się co to oznacza dla wolności w Polsce. Pewnego dnia coś w rodzaju odezwy wystosował Holoher, czy jak mu tam, ich rzecznik o wyglądzie Ahmeda z kebabowni. Pisał o wolności gospodarczej, że Ruch Narodowy jest jej kwintesencją, ale jakoś żadnych konkretów nie podawał. Równocześnie Winnicki, ten mały, chudy, radykalny, bez wąsa, opublikował tekst o tym jakie złe od samego początku są jakiekolwiek przejawy liberalizmu, argumentując na zasadzie "gówna byś nie zjadł, nawet gdyby było perfumowane". W podobnym tonie co Holoher wypowiadał się kiedyś rzecznik ONR w Trójce o Grodzkiej - "Och, ach, jak my Panią Grodzką szanujemy", a każdy wie co ryczeli na Marszu Niepodległości i jaki jest poziom tolerancji szeregowca - komunikat dla swoich jest zupełnie inny.

Sytuacja ta potwierdziła starą prawdę: fanatyk = kłamca. Nie nadaje się do życia w społeczeństwie, bo wydaje mu się, że może łamać reguły. Jego sprawa jest tak ważna, a on sam jest tak zajebisty, że świat powinien mu się kłaniać w pas, nawet jak połowę tego świata rozpierdoli. "Honor", który podobno jest dla niego taki ważny, może być zawieszony kiedy się rozmawia z lewakiem czy inszym pedałem. Nie będzie miał żadnych wyrzutów sumienia.

Pierdole takie rycerstwo.

RN przypomina mi trochę Lannisterów. W herbie lew, a w sercu wąż, śliski i w każdej chwili gotowy wbić zęby w plecy. Jakoś mam przeczucie, że oni rekrutują wśród właśnie takich kiboli jak z gdyńskiej plaży. Dlatego nie mam zamiaru wierzyć w ani jedno ich słowo, tym bardziej że nie potwierdza go monitoring. Mam tylko nadzieję, że wszyscy się na nich poznają zanim będzie za późno.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 18.01.2016, 09:56
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 18.01.2016, 21:24
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 19.01.2016, 08:51
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 20.01.2016, 09:04
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 19.01.2016, 11:27
Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez El Commediante - 21.08.2013, 06:32

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości