ElCommediante napisał(a):Natomiast ja z tzw. "patriotami" miałem inne doświadczenia. Kiedy powstawał Ruch Narodowy Partia Libertariańska zastanawiała się co to oznacza dla wolności w Polsce.
Ja generalnie nie mam zbyt wielkiego zaufania do politycznych organizacji określających się jako patriotyczne. Natomiast kibice do polityki nie lubią się pchać. Niestety polityka do kibiców już bardzo.
piotr35 napisał(a):Kibicowska raca poparzyła twarz 12-latka, który ze swoim tatą przyszedł obejrzeć mecz.
Raca poparzyła mu twarz
W pierwszym przypadku mamy do czynienia z idiotyzmem gdyż racami się nie rzuca! W drugim przypadku ze zwykłym debilem

teresa124 napisał(a):Czy dzisiaj na meczach jest dużo 12- 15 letnich dziewczynek?
Jest sporo. Czasem są z rodzicami, czasem bez. W każdym razie nie wykazują wielkiego zainteresowania meczem ale jednak przychodzą.
cobras napisał(a):Śmiechłem.
Tu coś się komuś grubo pomyliło. Race nie wybuchają tylko petardy. A z tych drugich kibice Śląska chcą się wycofać. Mam nadzieję że będzie dyscyplina.
![[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]](http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg)
EH