To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów
nonkonformista napisał(a):Tak się je darzy szacunkiem, że płaci im się mniej niż mężczyźnie za tę samą pracę. No po prostu szacunek jak ta lala! Albo o jej brzuchu się decyduje. Szacunek do potęgi drugiej.
Jeszcze niedawno kobiety nie mogły do armii wstępować. Umożliwiono im to, nie ze względu na 'szacunek' Polaków do nich, a tylko dlatego że wstąpiliśmy do NATO.
Także, Iselino, masz rację. To tylko takie pitolenie samców, by wam oczy zamydlić.

Co do brzucha to wstawiasz tu swoją ideologię z którą nie wszyscy się zgadzają. Ja się z nią nie zgadzam i mnóstwo kobiet także ale to nie jest ten temat do rozmów.

Ogólnie jako homoseksualista nie powinieneś oceniać i generalizować zachowania heteroseksualnych mężczyzn wobec kobiet. Jak zwykle ten sam tekst "Oni (wszyscy) kłamią". O jakich samcach mówisz? Podaj nazwiska. Znasz zachowanie każdego faceta osobno wobec kobiet?

kkap napisał(a):Faktycznie, media o tym nic nie mówią, czyli pewnie TVN za chwilę przekręci kota ogonem. Z informacji, które znalazłem wynika, że kibice Śląska zostali napadnięci przez kibiców Sevilli, a także, że policja spałowała ich na stadionie. Policja pałowała, bo rzekomo jeden z nich oblał funkcjonariusza wodą. Faktycznie, adekwatna kara to skatować kilka osób. No ale, skoro monopol na przemoc ma państwo, jak wielcy wolno-myśliciele głoszą...

Słyszałem też że po tych zajściach Hiszpanie boją się przyjechać do Wrocławia na rewanż za tydzień. I dobrze bo hołoty nam tu nie trzeba. Nie mam dobrego zdania o Hiszpanach a we Wrocławiu jest ich więcej niż w innych miastach Polski. Rosjanie i Ukraińcy w Polsce jakoś potrafią się normalnie i cicho zachować jak popiją. Hiszpan natomiast już o 3 w nocy chodzi na czworakach, rzyga sam na siebie a w tramwaju (obowiązkowo) podejdzie do Polki, nachucha jej gorzelnią i chwali się swoim językiem. Koniecznie tak aby było go słychać w drugim składzie. W klubach też lubią wchodzić w awantury z klientami albo ochroną. Najczęściej nie kończy się to dla nich dobrze ale czy oni o tym pamiętają na drugi dzień? Skoro tak się zachowują "normalni" Hiszpanie który przyjeżdżają do Wrocławia za pracą *) to jestem ciekaw jak wyglądają ich kibice.

*) Ostatnio Wrocław przeżywa nalot imigrantów z Hiszpanii i Włoch. Podobno jest tu im łatwiej znaleźć pracę niż w ich krajach i tanio kosztuje tu utrzymanie. A sam Wrocław uchodzi za miasto otwarte na tle reszty Polski.

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 18.01.2016, 09:56
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 18.01.2016, 21:24
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 19.01.2016, 08:51
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 20.01.2016, 09:04
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 19.01.2016, 11:27
Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez Skywalker - 23.08.2013, 19:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości